Δράσεις

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Με κύριο μέλημά μας την προώθηση του τουρισμού και την ανάδειξη του Δήμου Θερμαϊκού ως απόλυτο τουριστικό προορισμό, έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις παραλίες του Δήμου μας, καθώς και στη δημιουργία υποδομών που θα ελκύσουν επίδοξους τουρίστες στην περιοχή, αλλά και θα φροντίσουν την ευχάριστη διαμονή των ήδη υπαρχόντων. Έτσι, με σεβασμό στην ασφάλεια και τη δημόσια υγεία των πολιτών, στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου μας υπάρχουν  ναυαγοσώστες.

Τα νερά της θάλασσας ελέγχονται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ κρίνονται με άριστη ποιότητα! Δίνεται, φυσικά, ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα των παραλιών και με δική μας πρωτοβουλία, όλες οι παραλίες μας καθαρίζονται τακτικά, ενώ  με την “κοσκίνα” η άμμος οξυγονώνεται.

Οι παραλίες μας ήταν και θα είναι πάντα προσβάσιμες στους συμπολίτες και επισκέπτες των παραλιών μας που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Το σύστημα Seatrack στην παραλία των Ν. Επιβατών και οι διάδρομοι πρόσβασης, σε Ποταμό Επανομής και Ακτή Τουρμπαλί είναι στη διάθεση όλων των συνανθρώπων μας που τους έχουν ανάγκη!