Δράσεις

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Δήμος μας αποτελεί τη…  Ριβιέρα της Θεσσαλονίκης ή και όλης της Μακεδονίας, δεν μας επαναπαύει! Εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερες και  σπουδαιότερες υποδομές που θα προσελκύσουν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Υπό το πρίσμα, λοιπόν, της συνεχόμενης βελτίωσης και έχοντας στόχο να καλύψουμε τη μεγάλη ζήτηση τουριστών στην περιοχή μας – που δεν μπορεί πια να καλυφθεί πλήρως με τις παρούσες υποδομές –  έχουμε ήδη λάβει την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από τον Δήμο και την Περιφέρεια για τη δημοπράτηση του πρώην κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, ύστερα από διαπραγμάτευση με τον ΤΑΙΠΕΔ.

Μάλιστα, οι μελέτες του πρώην κάμπινγκ δείχνουν ότι μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι πρωτοποριακό, όχι μόνο για τον Δήμο μας, αλλά και για τη Θεσσαλονίκη γενικότερα! Με σταθερά, λοιπόν, βήματα και με πίστη στα σχέδιά μας, προχωράμε στη δημιουργία όχι απλώς ενός πεντάστερου Ξενοδοχείου… Προχωράμε στη δημιουργία ενός Τουριστικού Χωριού Πολυτελείας, βιοκλιματικού, το οποίο θα περιέχει αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδο τένις, ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ κ.ά.), εκκλησίες, Δημοτικό σχολείο και εγκαταστάσεις που θα εξυπηρετούν το σύνολο των πολιτών της κοινωνίας μας!

Ταυτόχρονα, η οδός Δημοκρατίας, που ξεκινάει από την Περαία, μονοδρομείται και πεζοδρομείται έως και μέσα στην Αγία Τριάδα, με ποδηλατόδρομο. Εννοείται, υπάρχουν μελέτες και για περεταίρω πεζοδρομήσεις και ποδηλατόδρομους κατά τόπους, αρχίζοντας από την Επανωμή.

Επίσης, τα ηλεκτρικά ποδήλατα δωρεάν χρήσης είναι ήδη γεγονός, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εμπόρων του Δήμου μας και επεκτείνονται σε διάφορα σημεία του Δήμου!